Íme a 2022. májusi olvasmányok, avagy ezeket a könyveket olvastam múlt hónapban! A május egészen termékeny volt olvasási szempontból. Is. Egészen sok pozitív változás történt ebben a hónapban körülöttem, és tulajdonképpen olyan érzésem van, hogy ha az ember jól érzi magát, akkor sokkal jobban tud a hobbijaira is koncentrálni.

Májusban összesen 7811 oldalt, és 21 könyvet olvastam. Ez magamhoz képest is kiemelkedő statisztika, és őszintén szólva magam sem értem, hogy hogyan jött össze ennyi. Mert az egyik változás az volt, hogy új munkahelyem lett, ahol a rengeteg újdonság, a folyamatos koncentráció eléggé kiveszi belőlem az energiát, így például hamarabb fekszem le. Ami azt eredményezi, hogy kevesebbet olvasok elalvás előtt.

Néhány szóban a májusról

Nem elég, hogy a 2022. májusi olvasmányok lista is szép hosszú, de emellett a blogra is nagyon koncentráltam. Összesen 40 bejegyzés került ki májusban, nem utolsó sorban pedig a Pinteresten is egészen aktív voltam múlt hónapban. Kicsit olyan érzésem van, mintha 120%-on pörögtem volna, de abszolút nem bánom, mert mindent összevetve idén is el tudom mondani, hogy a május remek hónap volt.

Kíváncsi vagyok a júniusra is, amikor lesz egy Könyvhét (amire itt találod a kívánságlistám), illetve már tombol a nyár, azaz a kedvenc időszakom egész évben. Ilyenkor előkerülnek a könnyedebb, nyári olvasmányok is.

2022. májusi olvasmányok

2022. májusi olvasmányok György Tekla könyves blogján.

Mimi O’Connor: Shadowhunter’s Guide – Árnyvadász-útmutató
Mimi O’Connor: A végzet ereklyéi: Csontváros – Hivatalos illusztrált filmkönyv
Stephen King: Borzalmak városa
Leigh Bardugo: Six of Crows – Hat varjú
Susannah Cahalan: Lángoló agy
Guillaume Musso: A brooklyni lány
Guillaume Musso: Ott leszel?
Taylor Jenkins Reid: Evelyn hét férje
Szlavicsek Judit: Hullámsír
Christina Lauren: Nem mézes hetek
Steven Levy: Facebook – A közösségi oldal titkai
Suzanne Redfearn: Egyetlen szempillantás alatt
Kira Jarmis: Zárka
Ali Hazelwood: Under One Roof
K. J. Dell’Antonia: Csirkék és csajok
Sarah Vaughan: Egy botrány természetrajza
Rácz Laura Rebecca: Tudatosan gyermektelenek
Alyssa Palombo: Katrina van Tassel varázskönyve
Holly Jackson: Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz
Hans Rath: Kell egy pszichológus, mondta Isten
Tade Thompson: Molly Southbourne feltámadása

Májusban olvastam ekönyveket is, illetve ismét kacérkodok az angolul olvasással. Összességében viszont azt tudom mondani, hogy szinte csak olyan kötetek kerültek a kezembe, melyeket szerettem olvasni, így ebből a szempontból is elégedett vagyok a 2022. májusi olvasmányok listával.


Még több könyves kontentért csekkold a többi közösségi média felületem is!