Íme a 2022. májusi könyves beszerzések, azaz új könyvek a polcomon! Azért is izgalmasak ezek a havi összegzések, mert ilyenkor mindig visszaolvasom az előzőeket, és vagy pozitív nosztalgia fog el, vagy a mérhetetlen hála, hogy valamilyen szinten előrébb léptem a kis életemben. Májusban nem volt hosszú beszerzős lista, viszont más területeken gyarapodtam.

Májusban rengeteget olvastam, rengeteget blogoltam – 40 bejegyzés került ki a blogra –, és rengeteget tanultam. Mind a munkámhoz köthető területeken, mind pedig a blogolással, könyves dolgokkal kapcsolatosan. Például ez a rengeteg bejegyzés kicsit összeszedettebbé tett a vizuális vonalon, szóval nekem például nagyon tetszenek ezek a minimalista, vízfestékes grafikák jelenleg. Olyannyira, hogy úgy döntöttem, a havi összegzések kiemelt képét is meváltoztatom.

Májusban rengeteg könyves lista született, de könyvajánlót is írtam szép számmal. Több kurzust hallgattam a weboldal / blog működésével kapcsolatosan is, és tervezek még további, leginkább technikai területen tanulni ezzel kapcsolatosan.

2022. májusi könyves beszerzések

2022. májusi könyves beszerzések György Tekla könyves blogján.

Stephanie Garber: Legendary
Stephanie Garber: Finale
A. F. Steadman: Skandar és az unikornistolvaj
Tade Thompson: Molly Southbourne feltámadása
Donna Tartt: A kis barát
Alice Hoffman: Galambok őrizői
Markus Zusak: A könyvtolvaj

Májusban leginkább az áprilisi új könyveim olvasgattam, illetve ismét elkezdtem kacérkodni az angol nyelvű regényekkel. A 2022. májusi könyves beszerzések olvasása pedig picit későbbre tolódik, de ezt sem bánom. Múlt hónapban elkezdtem aktívkodni Pinteresten is, illetve próba cseresznye alapon megosztottam a bejegyzéseim Tumblr-ön is.

Noha a 2022. májusi könyves beszerzések lista kevésbé terjedelmes, mint szokott lenni, ettől függetlenül úgy érzem, hogy a május szuper hónap volt. Nagyon gyorsan elröpült. A már említett 40 blogbejegyzéssel pedig eddigi rekordot döntöttem. Még a januári saját kihívásomon is túltett – erről korábban írtam, hogy munkának számít-e a tartalomgyártás.

Júniusban pedig Könyvhét is lesz, szóval nagyon várom, hogy mit hoz a nyár első hónapja, és nem csak könyves fronton! 🌞


Még több könyves kontentért csekkold a többi közösségi média felületem is!