Íme a 2022. februári TBR, azaz a havi olvasmánytervek. A YouTube csatornámon állandó rovat az adott hónap to be read (TBR) listája, ezért úgy gondoltam, hogy itt a blogon is megmutatom a tervezett olvasmányaimat. Alapvetően hangulatolvasó vagyok, így ezek a listák csak útmutatóként szolgálnak, nem pedig kőbe vésett szabályok.

Februárra viszonylag sok könyvet szedtem össze, szóval valószínűleg nem fogok tudni annyit teljesíteni róla, mint a januári TBR-ról. Múlt hónapban egy kivételével az összes könyvet elolvastam a TBR listámról, ami magamhoz, és a hangulatolvasásomhoz képest nem kis teljesítmény!

2022. februári TBR

Míg januárban a pszichológia témájú köteteket emeltem ki, februárban egy ilyet sem válogattam be a listába. Lehet, hogy fogok ilyet is olvasni, azonban ebben a hónapban a 2021-es, a decemberi és a januári beszerzéseim közül választottam tervezett olvasmányokat. Továbbá két Reese könyvklubos kötetet is felvettem rá.

2022. februári TBR – havi olvasmánytervek György Tekla könyves blogján.

Steven Levy: Facebook – A közösségi oldal titkai
Yangsze Choo: Éjszakai tigris
Etaf Rum: A nő nem férfi
K. J. Dell’Antonia: Csirkék és csajok
Budai Lotti: Rizsporos hétköznapok 3.
Sharon Cameron: Beszüremlő fény
Winston Graham: Demelza
Marina Abramović: Aki átment a falon
Karina Sainz Borgo: Megy le a nap Caracasban
Richard Osman: A férfi, aki kétszer halt meg
Dolly Alderton: Szellemek
Sara Stridsberg: A szeretet gravitációja

Kíváncsi vagyok, hogy ezek közül hány kötetet sikerül elolvasni. Múlt hónapban összesen 17 könyvet olvastam, sokkal többet, mint januárban, azaz a tél közepén általában szoktam. Februárban már inkább a tavaszra készülök, noha tudom, hogy az itt és most is fontos, de őszintén szólva, alapvetően utálom a telet, a szürkeséget, a hideget. És idén télen aktívan küzdök az ellen, hogy maga alá gyűrjön. Februárban például az olvasmányaimmal is.

Remélem ti is jól vagytok. Napsütésben és olvasásban gazdag februárt kívánok nektek! 🧡

Te hány könyvet tervezel februárban elolvasni? Melyek azok? Írd meg kommentben!

Még több könyves kontentért csekkold a többi közösségi média felületem is!