Íme a 2022. januári olvasmányok, avagy vége az év első hónapjának, és mutatom az olvasmányélményeimet! A nyolcéves blogos pályafutásom alatt szerintem talán ez az első hónap, hogy majdnem az összes általam olvasott könyvről van már bejegyzés a blogon még az adott hónapban (kivéve az utolsó napokban befejezettek). No de lássuk azt a 17 kötetet, amit idén januárban olvastam.

Januárban tehát összesen 17 könyvet, és 5910 oldalt olvastam. Az előző évek hasonló időszakához viszonyítva ez egy hatalmas ugrás. Általában januárban és februárban alig néhány könyvet és oldalt sikerül elolvasni. Ennek az az oka, hogy a január általában lelkileg elég megterhelő, így az olvasáshoz sem szokott kedvem lenni.

Egyébként az, hogy majdnem az összes ebben a hónapban általam olvasott könyvről van már bejegyzés egy saját, mini kihívás eredménye is – erről lesz külön poszt picit bővebben. Ennek keretében minél több bejegyzést szerettem volna közzétenni, illetve az Instagram-oldalamon is mindennap posztoltam.

A könyvajánlók mellett írtam a könyves bloggerkedésről, hogy hogyan olvasok évi ~150 könyvet, a 2022-es filmadaptációkról, no és az elmaradhatatlan hó eleji TBR listámat is megmutattam.

2022. januári olvasmányok

2022. januári olvasmányok könyvkupac György Tekla könyves blogján.

Andrew Ridgeley: Wham! George és én
Veszelszki Ágnes: Illemkalauz
Orvos-Tóth Noémi: Szabad akarat
K. A. Tucker: The Simple Wild – Az egyszerű vadon
Kindra Hall: A sztori, amire emlékezni fogsz
Leigh Bardugo: Ninth House – A kilencedik ház
Rachel Bateman: Someone Else’s Summer – Valaki más nyara
Jordan Paramor: Szexoktatás: Útmutató az élethez
Nacukava Szószuke: Rintaró és a könyvek útvesztője
Jennifer Teege – Nikola Sellmair: Nagyapám engem agyonlőtt volna
Carnarvon grófnéja: Lady Almina és a valódi Downton Abbey
Köves Gábor: Végszónak sem rossz
Irvin D. Yalom – Marilyn Yalom: Halálról és életről
Winston Graham: Ross Poldark
Anne Helen Petersen: Jöttünk, láttunk, elegünk van
Claire Lombardo: Sosem voltunk boldogabbak
Katherine May: Út a télbe

Ezek pedig azok a könyvek, amikről januárban került fel könyvajánló a blogra.

Összegzés

Elég sűrű hónap volt, nagyon sokszor nagyon fáradtnak éreztem magam, és őszintén nem tudom, hogy hogy tudtam a blog, az Insta, és a munkahelyem mellett ennyi könyvet elolvasni. De mindent összegezve nem panaszkodom, ahhoz képest, hogy a január és a február mentálisan a legborzalmasabb hónapok számomra, most mondhatni jól is éreztem magam. Már csak a február legyen hasonló, aztán a március és a tavasz ténye általában elég nagy löketet szokott nekem adni lelkileg. 🌷

Te hány könyvet olvastál januárban? Írd meg kommentben!

Még több könyves kontentért csekkold a többi közösségi média felületem is!