Íme az eddig megjelent Leiner Laura könyvek, avagy az összes regénye és könyvsorozata csoportosítva. Leiner Laura legismertebb – és talán legnépszerűbb – könyvsorozata a Szent Johanna gimi, azonban az évek során töretlen népszerűségnek örvendő írónő más könyvsorozatokat is jegyez. Ebben a bejegyzésben ezeket és az önálló regényeit csoportosítom sorrendbe.

Leiner Laura könyvek – az összes regénye és könyvsorozata

A lista elkészítéséhez most is a Molyt hívtam segítségül, azonban úgy gondolom, hogy Leiner Laura könyveinél kevésbé számít az évszám, mint inkább a könyvsorozatok sorrendje. Így ennek fejében szedtem egy csokorba az eddig megjelent köteteit, kezdve a legnépszerűbb regényeivel, azaz a Szent Johanna gimi-sorozattal.

Bevallom, én még csak alig néhány könyvét olvastam, azonban remélem, hogy hasznos lehet ez a bejegyzés azoknak, akik hozzám hasonlóan még csak most ismerkednek az írónővel. No és még kicsit el vannak veszve, hogy melyik sorozattal érdemes kezdeni. Vagy esetleg a könyvesboltban keresik vadul, hogy a kezükbe akadó kötet vajon sorozat része-e, és ha igen, akkor hányadik kötet.

A Szent Johanna gimi

  1. Kezdet
  2. Együtt
  3. Egyedül
  4. Barátok
  5. Remény
  6. Ketten
  7. Útvesztő
  8. Örökké
  9. Kalauz

Bexi-sorozat

  1. Késtél
  2. Hullócsillag
  3. Illúzió
  4. Nélküled
  5. Valahol
  6. Egyszer

Iskolák versenye I. trilógia

  1. Ég veled
  2. Maradj velem
  3. Emlékezz rám

Iskolák versenye II. trilógia

  1. Bízz bennem
  2. Higgy nekem
  3. Állj mellém

Remek!-sorozat

  1. Remek!
  2. Ez is Remek!!

Önálló regényei

Közhelyek (2008)
Nyomból is megárt a sok (2008)
Russel & Bee (2008)
Bábel (2013)
Akkor szakítsunk! (2014)
Mindig karácsony (2019)


Ugyan ezen a blogomon nincs fent róla értékelés, de az Iskolák versenye I. trilógiát olvastam, és nagyon szerettem. A II. trilógiát pedig szeretném olvasni, az első miatt. Tavaly decemberben nagyon tetszett a Mindig karácsony, így hiába ifjúsági könyvekről van szó, egészen megkedveltem Leiner Laura munkásságát. Mert mindezek mellett hozza azt, amiért Colleen Hoovert is kedvelem (az ő írói életműve is fent van már a blogon, itt olvashatod).

Neked van kedvenc köteted tőle? Írd meg kommentben!

Még több könyves kontentért csekkold a többi közösségi média felületem is!