Íme a 2022. áprilisi olvasmánytervek, azaz TBR (to be read) lista az év negyedik hónapjára! Kicsit megcsúszva, a listát átalakítva (mert már olvastam az eredetileg tervezett könyvekből) megmutatom, hogy mely könyveket tervezem elolvasni ebben a hónapban.

A tárgyhónap legelején szoktam elkezdeni gondolkodni a TBR listámon, áprilisban viszont random rendeltem két könyvet, amiket eredetileg nem terveztem most olvasni, de hát ilyen ez a könyvmoly-lét. Márciusban nem igazán jött össze a TBR olvasgatása, de ez abszolút nem szegi a kedvem. Úgy gondolom, hogy eme listák összeállítása inkább érdekesség, útmutató, mintsem kőbe vésett szabály.

2022. áprilisi olvasmánytervek

2022. áprilisi olvasmánytervek György Tekla könyves blogján.

Kira Jarmis: Zárka
Philip Zimbardo & Daniel Hartwig: Életem
Juno Dawson: Kifutó modell
Christina Lauren: Nem mézes hetek
Katy Birchall: Szexoktatás
Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue – Vörös, fehér és királykék
Jennifer L. Armentrout: From Blood and Ash – Vérből és hamuból
Alyssa Palombo: Katrina van Tassel varázskönyve
Kristin Hannah: Menekülés Alaszkába

Ahogyan általában, úgy a 2022. áprilisi olvasmánytervek kiválasztása során is a frissebb kötetek közül válogattam. Mármint ami az új beszerzéseimet illeti. Nem tudom, hogy más hogy van vele, de ha új könyv érkezik hozzám, legszívesebben azonnal rávetném magam, és olvasnám. Ettől függetlenül nyilván a “régebbi” kötetek sem szorulnak háttérbe, sőt.

Az áprilisom nehezen indult, ám bízom benne, hogy ahogyan múlnak a napok, úgy lesz egyre könnyebb. Azon gondolkodtam az elmúlt hetekben, hogy tavaly pont az április és a május voltak a legjobb hónapjaim, mert minden szempontból klappolt minden. Idén ezt minden jóindulattal sem tudnám leírni, de bízok benne, hogy ennél már csak jobb lesz ez az év.

Összegzés

Az elmúlt pár hétben a blog is kissé háttérbe szorult, ennek oka a TikTokos aktivitásom. Kifejezetten élvezem a rövid videós kontentet, nem utolsó sorban pedig kikapcsol az ötletelés is. Így április első harmadában közel 5 ezer ember követ, ami abból a szempontból nagy szó, hogy milyen megítélése van a platformnak. Nem utolsó sorban pedig íme a bizonyíték, hogy a könyveknek és az olvasásnak is van ott létjogosultsága.

Még több könyves kontentért csekkold a többi közösségi média felületem is!

Az alábbi videó TikTokra került ki a 2022. áprilisi olvasmánytervek kapcsán, melynek sztárvendége Kátya. 💕

@teklakonyvei Áprilisi TBR feat Kátya 📚 #magyarbooktok #olvasmánytervek #apriltbr #tbrlistisendless #tbrpile #booksandcats #catsandbooks @nyugatiter @morakonyvkiado @openbookspublishing @21szazadkiado ♬ Midnight City – M83