Íme a 2022. novemberi TBR, azaz a havi olvasmányterveim. Ebben a hónapban egy kicsit későn kerül ki a bejegyzés, de már hónap elején összeállítottam a listát. Amiről aztán szép lassan szedegettem le a már elolvasott könyveket. 😀

Ilyen kötet volt például a Végtelen, a Szélsőséges szekták, titkos társaságok, és az Égig nyújtózik, földig hajol. Közben került még fel plusz könyv is, amire később vetettem szemet, hogy ebben a hónapban szeretném elolvasni. No de nézzük a 2022. novemberi TBR listát!

2022. novemberi TBR – havi olvasmánytervek

2022. novemberi TBR – havi olvasmánytervek

Natalie Livingstone: A Rothschild család asszonyai
Bram Stoker: Drakula
Pierrick Geais: Vilmos herceg
Bonnie Garmus: Minden kémia
Elle Cosimano: Finlay Donovan mindent visz
Mohamed Mbougar Sarr: Az emberek legtitkosabb emlékezete
Elin Cullhed: Eufória
Ecsédi Orsolya: Juli vagyok, könyvmoly
Fiona Valpy: Emlékek tengere

Mostanában eléggé elkezdett érdekelni a történelem, szóval A Rothschild család asszonyai című könyvet pont ilyen indíttatásból olvasgatom. A Drakula Kamilla királyné könyvklubjának egyik aktuális választása, szóval be is rohantam a Libribe gyorsan megvenni a helikonos kiadásban, hogy meglegyen.

A Vilmos herceg című könyv egyébként egészen rövidke, és nagyon kíváncsi vagyok rá. Róla külön talán még nem is olvastam. A Minden kémia most a Goodreads Awardson jelölt, és elég sok pozitív vélemény van róla, noha eddig nem igazán éreztem azt az elemi késztetést, hogy most azonnal el kell kezdenem olvasni. Viszont ettől függetlenül nyilván kíváncsi vagyok rá. A Finlay Donovan mindent visz a Finlay Donovan ölni tudna folytatása, amit egyébként imádtam.

Az emberek legtitkosabb emlékezete most elég nagy szenzáció, és ezen túl is nagyon kíváncsi vagyok rá, már csak a szerző személye miatt is. Az Eufória Sylvia Plath regényes életrajza (?). A Juli vagyok, könyvmolyt pedig amolyan könnyed és szívmelengető olvasmányként válogattam a listára, ahogyan az Emlékek tengerét is.

→ Ha valós időben is érdekelnek az olvasmányaim, kövess be Molyon és/vagy Goodreadsen, ugyanis mindkét könyves közösségi oldalt aktívan használom. 🧡


Még több könyves kontentért csekkold a többi közösségi média felületem is!