Site icon Tekla blogol: életmód- és könyves blog

2022. augusztusi olvasmányok

2022. augusztusi olvasmányok

Íme a 2022. augusztusi olvasmányok, avagy ezeket a könyveket olvastam múlt hónapban! Az augusztus eléggé karcsúra sikerült olvasási szempontból magamhoz képest. Ahogyan a június és a július, úgy főleg az augusztus sikerült mozgalmasra, aminek az olvasás látta “kárát”. De abszolút nem bánom, mert vannak ilyen hónapok.

Augusztusban 2434 oldalt, és 5 könyvet olvastam el. Máskor ez kb. a heti “adagom”. 😂 Nem kerültem olvasási válságba, mert például a Velünk véget ér és a Sadie egy hétvége alatt “csúszott le”, viszont augusztusban a TikTok-csatornámra fókuszáltam inkább. Illetve már eléggé szenvedtem a melegtől, amiben nem igazán éreztem magam produktívnak sem.

2022. augusztusi olvasmányok

Holly Jackson: Jó kislányok, rossz viszonyok
Stephanie Garber: Legendary
Courtney Summers: Sadie
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Desmond Shum: Kínai rulett

A Jó kislányok, rossz viszonyok előolvasás volt megjelenés előtt. Remek ifjúsági krimi / nyomozós sorozat ez, szóval emiatt is volt nagy az öröm, hogy megjelenés előtt tudtam rávetni magam. A Legendary számomra valmiért kicsit mehh volt, nem hozta a Caraval zsenialitását – és nem tudom eldönteni utólag sem, hogy nem tetszett, vagy a kánikulás szenvedéseim áldozata lett a könyv.

A Sadie hasonló, mint a Jó kislányok, rossz viszonyok, bár szerintem egyáltalán nem Vörös Pöttyös kategória. A Velünk véget ér a TikTok miatt került újraolvasásra. Nem volt rossz döntés, mert amellett, hogy második olvasásra is tetszett, pont idén jelent meg a folytatás angolul, így friss élménnyel tudom majd azt is olvasni (magyarul, amikor a kiadó tervei szerint jövőre megjelenik).

A Kínai rulett pedig nem olyan memoár, melyeket annyira kedvelek. Ettől függetlenül érdekes és tanulságos volt a maga nemében, bár talán ez a kötet kicsit kilóg a 2022. augusztusi olvasmányok sorából ebből a szempontból.

→ Ha valós időben is érdekelnek az olvasmányaim, kövess be Molyon és/vagy Goodreadsen, ugyanis mindkét könyves közösségi oldalt aktívan használom. 🧡


Még több könyves kontentért csekkold a többi közösségi média felületem is!

Exit mobile version