Site icon Tekla blogol: életmód- és könyves blog

2022. júliusi TBR – havi olvasmánytervek

2022. júliusi TBR – havi olvasmánytervek

Íme a 2022. júliusi TBR, azaz a havi olvasmányterveim. Ebben a hónapban egészen vegyes a tervezett olvasmányaim listája, ugyanis akad közte könnyed, nyári olvasmány, fantasy, és pszichológia is. Mostanában egészen gyatrán teljesítek a TBR listákkal kapcsolatban, de sebaj, már csak a listázás öröme miatt sem fogom abbahagyni. Ebben a bejegyzésben Kátyával mutatjuk a 2022. júliusi TBR listám.

2022. júliusi TBR – havi olvasmánytervek

Kátya nagyon kis ügyes volt, mondtam neki, hogy ha szeretne, ugorjon fel az asztalra a könyvek mellé. Aztán elég volt csak szólni, hogy nézzen ide és pózoljon, igazi kis modell. 💖

Joy Langley: Stressz
Kollár Betti: Álmomban megleltelek
Genevieve Gornichec: A boszorkány szíve
Anne Jacobs: A Kilimandzsáró felett az ég
Emily Henry: Nyáron a párom
Stephanie Garber: Legendary
Stephen King & Peter Straub: A talizmán
Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue – Vörös, fehér és királykék
Jane Goodall – Douglas Abrams: A remény könyve

Ahogy néztem, júniusban is TBR listás volt a Legendary, viszont már tényleg el is kezdtem olvasni. A sorozatnyitó kötetet, a Caravalt nagyon szerettem, viszont a második rész legeleje nem nyűgözött le eddig annyira. Júliusban tervezem újraolvasni A talizmánt, ami nagy-nagy kedvencem. Egy ideje már gondolkodtam az újrázáson, azonban a Stranger Things negyedik évadának fináléja adta meg a végső löketet. A Stranger Things-beli Stephen King utalásokról is írtam, mert érdekes látni, hogy hogyan szövi át a sorozatot.

Alapvetően hangulatolvasó vagyok, és idén nyáron ez halmozottan érvényesül. Valószínűleg emiatt dőlnek romba a TBR listáim, viszont számomra ez nem probléma addig, amíg olvasok. Mert tulajdonképpen az olvasás, és annak az élménye a lényeg, és nem az, hogy egy listát kövessek, amin pipálhatom a sorokat. Sőt, kényszerből és muszájból soha nem tudtam olvasni, sajnos vagy nem sajnos.

Ettől függetlenül kíváncsian várom, hogy ténylegesen miket fogok júliusban olvasni.

→ Ha valós időben is érdekelnek az olvasmányaim, kövess be Molyon és/vagy Goodreadsen, ugyanis mindkét könyves közösségi oldalt aktívan használom. 🧡


Még több könyves kontentért csekkold a többi közösségi média felületem is!

Exit mobile version