Site icon Tekla blogol: életmód- és könyves blog

2022. májusi olvasmánytervek

2022. májusi olvasmánytervek

Újabb hónap, újabb TBR, azaz íme a 2022. májusi olvasmánytervek! Megint egy picit közelebb vagyunk az általam leginkább kedvelt nyárhoz, és tudom, hogy minden hónapban ezt emeltem ki eddig, de egészen egyszerűen imádom a jó időt. Nemcsak olvasni sokkal jobb élmény olyankor, hanem létezni is. Ebben bejegyzésben megmutatom, hogy mely könyveket tervezem olvasni májusban. A napsütésben. 🌞

Az áprilisi TBR listám szép volt, azonban összesen két könyvet sikerült elolvasnom róla. Alapvetően nem olvastam túl sokat múlt hónapban, ráadásul az áprilisi új köteteimet vettem inkább kézbe, ezek nagy részéről egyébként írtam is a blogon.

Ahogyan az áprilisi összegzős posztokban is írtam, lelkileg nem igazán voltam a topon márciusban és áprilisban, ez pedig elég szorosan kihat az olvasásaimra is. Május első napjaiban viszont elég sokat olvastam, és érzem is, hogy kezd minden kicsit szebb és jobb lenni. 🥰

2022. májusi olvasmánytervek

Holly Jackson: Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz
Stephanie Garber: Legendary
Stephanie Garber: Finale
Sarah Vaughan: Egy botrány természetrajza
Paige Toon: Ha bárhová mehetnél
Julia Quinn: Rossz kor
Suzanne Simard: A bölcs erdő titkai
Danny White: Harry
Szlavicsek Judit: Hullámsír
Herendi Kata – Szabó Eszter Judit: 20 önismereti kérdés és válasz a kapcsolatokról
Suzanne Redfearn: Egyetlen szempillantás alatt

A 2022. májusi olvasmánytervek a legújabb könyveimen alapszanak. Nem tudom más hogyan viszonyul ehhez, azonban én szinte mindig úgy érzem, hogy ha új könyveim lesznek, azonnal rájuk akarom vetni magam, és elolvasni őket. Ez alól kivételt képez a Caraval-trilógia második és harmadik része, melyek még nincsenek meg mire kikerül a bejegyzés, addigra pedig már a polcaimon is vannak ezek a könyvek is. Annyira tetszett az első rész, hogy mihamarabb szeretném folytatni.

Ahogyan eddig is, úgy most is abszolút igaz, hogy a TBR lista nem kőbe vésett szabály, hanem egy mondhatni irányadó az olvasmányaimat tekintve. A lista ötlete a YouTube csatornámról indult egyébként. Mert őszintén szólva szerintem sem fogom tudni az összes fent listázott könyvet elolvasni, továbbá több mint valószínű, hogy a listában nem szereplő regények is a kezembe kerülnek majd. De ez így van jól szerintem.

Még több könyves kontentért csekkold a többi közösségi média felületem is!

Exit mobile version