Site icon Tekla blogol: életmód- és könyves blog

2022. januári könyves beszerzések

2022. januári könyves beszerzések

Íme a 2022. januári könyves beszerzések, avagy vége az év első hónapjának, és mutatom az új könyveimet a polcomon! Ahogyan a listából is látszik, elég gyatrán állok az ebben a hónapban beszerzett könyvek olvasásával, azonban ami késik, nem múlik. Januárban leginkább a decemberi új beszerzéseimet olvasgattam, a havi olvasmányaimról bővebben pedig itt olvashattok.

Januárban összesen 14 új könyv került fel a könyvespolcomra. Van közte online rendelés, könyvesboltozás, és recenziós kötetek is. Volt, ami kívánságlistás volt, volt, amit Reese könyvklubja miatt szeretnék elolvasni, és vannak totális impulzusvásárlások is. Egyelőre még van helyem a polcokon, szóval… 😁

Na de lássuk a januári 14 új könyvemet a polcomon!

2022. januári könyves beszerzések

K. J. Dell’Antonia: Csirkék és csajok
Budai Lotti: Rizsporos hétköznapok 3.
Sharon Cameron: Beszüremlő fény
Blake Crouch: Menekülj
Suanne Laqueur: A pacsirták röpte
Wendy Webb: A tó lányai
Winston Graham: Ross Poldark
Winston Graham: Demelza
Mihail Bulgakov: A Mester és Margarita
Voltaire: Candide vagy az optimizmus
Katherine May: Út a télbe
Anne Helen Petersen: Jöttünk, láttunk, elegünk van
Marina Abramović: Aki átment a falon
Melinda Metz: Egy macska titkos élete

Összegzés

Molyon vezetem havi és évi lebontásban az új könyveimet (az idei éves itt, a 2022. januári itt), és igyekszem ezekből a listákból minél többet “kipipálni”, szóval minél nagyobb százalékukat elolvasni. Ez csak amolyan érdekesség számomra, úgyhogy hamarosan a tavalyi lista mellett nekiugrok az ideinek is. 🤗 Persze, ennyi könyv mellett még nincs 100%-os éves lisám (havi is csak néhány), de alapvetően nem bánom, erre nem fogok rágörcsölni.

A 2022. januári könyves beszerzések is olyan színes, mint az érdeklődési köröm. Gyakorlatilag mindenevő vagyok, ha a könyvekről van szó. Úgyhogy jöhet klasszikus, romantikus, thriller, young adult, és életrajz is, ahogyan az a listából is látszik.

Neked hány új könyved lett januárban? Írd meg kommentben!

Még több könyves kontentért csekkold a többi közösségi média felületem is!

Exit mobile version