Site icon Tekla blogol: életmód- és könyves blog

2022. márciusi könyves beszerzések

2022. márciusi könyves beszerzések

Íme a 2022. márciusi könyves beszerzések, avagy vége az év harmadik hónapjának. Book haul (könyves beszerzés) terén is remek hónapot zártam, csak úgy, mint ahogyan az olvasmányok szempontjából is, melyekről itt írtam.

Márciusban összesen 16 új könyvem lett, melyek abban hasonlítanak a februári beszerzésekhez, hogy a tárgyhóban nem sokat (csak kettőt) olvastam el belőlük, továbbá most nem is került még fel egyetlen kötet értékelése sem a blogra. Ennek az egyik oka, hogy március végén érkezett a könyvek nagy része, továbbá újra elkezdtem aktívan TikTokozni, és khmm, elég sokat lógok ott mostanság. Ugyan úgy könyves tartalommal vagyok jelen, sőt.

2022. márciusi könyves beszerzések

Tara Westover: A tanult lány
Rácz Laura Rebecca: Tudatosan gyermektelenek
Meredith Goldstein: Kivirágzik minden
Sirokai Mátyás (szerk.): 2050
Ördögh Ottó: Sortalanság
Juno Dawson: Kifutó modell
Mary Shelley: Frankenstein
Petőfi Sándor – Pion István: Petőfi Sándor versei Pion István válogatásában
Kimberlie Hamilton: Menő macskák!
Stephen King (Richard Bachman): A rendcsinálók
Christina Lauren: Nem mézes hetek
Shunmyo Masuno: Nyugalom
Kira Jarmis: Zárka
Hell Elena – Krause Robert: Sisi
Philip Zimbardo – Daniel Hartwig: Életem
Suzanne Simard: A bölcs erdő titkai

Márciusban olyan kötetek is érkeztek hozzám, melyeket a komfortzónámból való kilépésnek érzek. Elolvastam a Kivirágzik minden című regényt, mely egy LOL+-os könyv, és elég kellemesen csalódtam. Azt hittem, hogy a LOL könyvek nagyon nem az én műfajom, de ez például egy humoros és mégis komolyabb young adult sztori.

Márciusban random sikerült újabb Kingre is lecsapnom, ez pedig A rendcsinálók volt. Stephen King életművéről korábban már írtam, és egészen sok kötete megvan, azonban még messze nem teljes a gyűjteményem.

Összegzés

A 2022. márciusi könyves beszerzések terén tehát szintén remek hónapom volt, a könyvekről pedig pont a már említett TikTokra is posztoltam videókat. Ha érdekes lehet, akkor Móra Kiadó unboxing, 21. Század Kiadó unboxing, és Open Books unboxing.

Még több könyves kontentért csekkold a többi közösségi média felületem is!

Exit mobile version