Kissé megkésve, de felkerült a csatornára a májusi könyves beszerzések videó, amiben összesen 41 könyvről beszélek / mutatom őket. Ezeknek a bejegyzés születésekor a 22%-át (9db-ot) olvastam – de egy adott hónapban természetesen nem csak azokat a könyveket forgatom, amiket akkor szereztem be. Új könyvek a polcomon videóajánló, avagy book haul Tekla-módra.

Májusban is rendeltem a Book24-től egy pakkot, továbbá a Könyvmolyképző Kiadónál szereztem be a Grisa-trilógiát és a Hat varjú-duológiát (amik ugye egy világban játszódnak, ám mégis két külön történet). Továbbá picit megdobta a könyvek számát a Mai Könyv akciója, ahol a szépséghibás könyveket árulták néhány száz forintért, és őszintén szólva, nem tudtam ellenállni annak, hogy mindent megvegyek, ami legalább csak egy icipicit is érdekelt.

Végül, de nem utolsó sorban sikerült antikvár Stephen King könyveket is vásárolni, amiknek külön örülök – amellett, hogy vettem olyan Kingeket is, amik már megvannak, de legyenek meg új borítóval is, ha már megtehetem, de erről bővebben a videóban.

Még több videóajánlóért csekkoljátok a blogon a Videóajánló kategóriát ✨

Ha pedig tetszett a videó, akkor nyomj egy like-ot rá a YouTube felületén; ha pedig tetszenek a könyvajánló videók, iratkozz fel a csatornámra, ami neked kis dolog lehet, nekem mégis nagy örömöt szereznél vele 🥰