Site icon Tekla blogol: életmód- és könyves blog

STEPHEN KING: nyári könyvajánló ☀️

Íme a második YouTube-videóm, mely a kedvenc szerzőmről, Stephen KIngről szól, ráadásul egy nyári könyvajánló apropóján. Ezúttal azokat az általam már olvasott regényeit gyűjtöttem össze, amik szerintem a legnyáriasabbak – vagy azért, mert nyáron játszódnak, vagy pedig azért, mert én olvastam őet nyáron, és összekapcsolódott számomra a hangulata ezzel az évszakkal.

Kingtől olvasni szerintem bármikor tökéletes választás lehet, akár a legnagyobb hőségben, esetleg szabadságon vagy vakáció alatt van egy plusz lökete annak a borzongásnak, amit a legtöbb könyve adni tud.

Ha nem olvastatok még tőle, akkor is érdemes csekkolni a videót néhány extra infóért, illetve a kommentszekcióban már elindult a beszélgetés arról, hogy ha nem olvastál még tőle, mivel is érdemes kezdeni. Én az Állattemetővel – új kiadásban Kedvencek temetője – kezdtem annó 15-16 évesen, s noha ezt nem érzem nyári regénynek, mégis szívből tudom ajánlani, ha szeretitek a horrort.

Még több könyvajánlóért pedig csekkoljátok a blogon a Könyvajánló kategóriát

Ha pedig tetszett a videó, akkor nyomj egy like-ot rá a YouTube felületén; ha pedig tetszenek a könyvajánló videók, iratkozz fel a csatornámra, ami neked kis dolog lehet, nekem mégis nagy örömöt szereznél vele 🥰

Exit mobile version